Ay: Ekim 2022

ESTP Ebeveynler

ESTP Ebeveynler

ESTP ebeveynler, çocuklarının her anını öğrenme ve keşfetme olasılıkları ile nasıl dolduracağını bilen ebeveynlerdir. Bu ebeveynler, çocukları ile boğuşmaktan keyif alırlar. Ayrıca çocuklarıyla çamurda futbol oynamak, su dövüşü yapmak ve güreşmek gibi şeyler yapmaya yatkındırlar. Çocuklarıyla İyi vakit geçirmeyi ve yeni deneyimlerden yaşamayı çok iyi becerirler. Bu yönleriyle çocuklarına her anın güzelliğini ve her andaki gizli heyecanları göstermeyi başarırlar.

ISTP Ebeveynler

ISTP Ebeveynler

ISTP ebeveynler, çocuklarına, dünyayla bağımsız bir şekilde yüzleşmeleri için ihtiyaç duydukları desteği ve güveni verirler. Çocuklarına kendi ilgi alanlarını keşfetme özgürlüğünü tanımaya çalışırlar. Ayrıca onların, kendi kendilerine yeten yetenekli çocuklar olmaları için ihtiyaç duydukları araçları sağlamaya gayret ederler.

MBTI ve Ebeveynlik

MBTI ve Ebeveynlik

Ebeveynlik söz konusu olduğunda, MBTI ebeveynlere, hem kendilerini hem de çocuklarını tanımaları için bir rehber sunmaktadır. Ayrıca çocuklarla ilişkiler konusunda da pratik öneriler getirmektedir. Fakat iyi bir ebeveyn olmak için MBTI her zaman da gerekli değildir. Çünkü MBTI hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen ebeveynlik konusunda harika olan insanlar vardır.

ESTP çocuklar,

ESTP Çocuklar İçin Püf Noktalar

ESTP çocuklar, cüretkar, heyecan peşinde koşan ve maceracı çocuklardır. Her zaman sınırları zorlarlar ve fiziksel olarak risk alırlar. Uygulamalı becerilerde çok iyidirler. Ayrıca bir kriz anında, kriz durumuna karşı hemen bir strateji geliştirme konusunda yeteneklidirler. Onlar için en çok anlam ifade eden iltifatlar, onların cesaretlerini, yaşam sevgilerini ve becerikliliklerini taktir eden övgülerdir.

ISTP Çocuklar İçin Püf Noktalar

ISTP Çocuklar İçin Püf Noktalar

ISTP çocuklar, bağımsızlıkları, maceracı yapıları ve inanılmaz problem çözme yetenekleriyle tanınırlar. Hızlı düşünen, becerikli ve pratik çocuklardır. Tüm SP tipleri gibi onlar da özgür ruhludurlar. Ayrıca sağlıklı riskler almak ve bir şeyleri kendi başlarına keşfetmek için fırsatlara ihtiyaç duyarlar.

ESTJ Çocuklar İçin Püf Noktalar

ESTJ Çocuklar İçin Püf Noktalar

ESTJ çocuklar dışadönük yapıları, sorumluluk bilinçleri ve liderlik becerileri ile öne çıkan çocuklardır. Yapıları gereği oldukça gerçekçidirler. Ayrıca güvenilir bir profil çizerler ve pratik bir yapıları vardır. Ebeveynleri tarafından yeteneklerine inanmaya teşvik edilmeleri hayati önem taşır.

ESFJ Çocuklar İçin Püf Noktalar

ESFJ Çocuklar İçin Püf Noktalar

ESFJ çocuklar, aileleriyle birlikte bir şeyler yapmaktan mutluluk duyan ve ebeveynlerinin onayıyla gelişen çocuklardır. Yapıları gereği oldukça sevecen, sadık ve sıcak kanlıdırlar. Ayrıca oldukça sorumlu ve pratiktirler. Genellikle ev işleriyle ilgilenirler. Hatta ev işlerinde sorulmadan yardım ederler.