Ay: Kasım 2022

INTJ Anne

INTJ Anne

INTJ anne, uzun vadeli planları olan ve çocukları ile ilgili vizyon sahibi olan bir annedir. O, çocuklarının yetenekleri ve zayıflıkları konusunda doğuştan gelen bir anlayışa ve iç görüye sahiptir. Ayrıca pragmatiktir ama aynı zamanda da düşünceli ve sevecendir. O, çocuklarına karşı sorumluluklarına sadık bir şekilde bağlıdır. Özellikle çocuklarının en iyi yönlerini ortaya çıkarmaya kararlı bir annedir.

ENTP Anne

ENTP Anne

ENTP anne, yeni fikirler ve olasılıklar için bulaşıcı bir coşkuya sahip bir annedir. O, bu coşkusuyla çocuklarını macera dolu bir yolculuğa çıkarmaya bayılır. Bunun yanında çocuklarını, alışılmışın dışında düşünmeye teşvik eder. Ayrıca çocuklarına yenilik yapma ve deneyim yaşama özgürlüğü ve bağımsızlığı vermeye inanır. ENTP anne, çocukları ile birlikte öğrenmekten ve onların etraflarındaki dünyayı keşfettiklerini görmekten zevk alan doğal bir öğretmendir. Bu anne, becerikli, aksiyon odaklı ve maceracıdır.

INTP Anne

INTP Anne

INTP anne, çocuklarının meraklı olmalarını seven bir annedir. Aynı zamanda onların hayal güçlerini kullanmalarından da hoşlanır. Ayrıca çocuklarına karşı kararlı ve tutarlı bir duruşa sahiptir. Sakin bir doğası vardır. Ancak çocuklarıyla yaşamın içindeki olasılıklar hakkında derin ve yaratıcı sohbetler yapaktan da geri durmaz.

ENFP Anne

ENFP Anne

ENFP anne çocuklarına gelecek için hayal kurmayı ve gelecek konusunda iyimser olmayı aşılamaya çalışan bir annedir. Onların hayallerini gerçekleştirmelerine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır. Ayrıca o, oldukça maceracı ve cüretkar bir yapıdadır. Bu nedenle çocuklarıyla her zaman yeni maceraların peşinde koşmaya ve yeni deneyimler yaşamaya isteklidir.

INFP Anne

INFP Anne

INFP anne çocuklarına karşı oldukça merhametli bir annedir. Ayrıca ailesi hakkında güçlü içgörüleri vardır. Çocuklarını yargılama konusunda yavaş davranır. Onlar hakkında hemen hükümlere varmaz. Ayrıca çocuklarının umutlarını ve hayallerini duymaktan zevk alan inanılmaz bir dinleyicidir. Aynı zamanda onların sorunlarına karşı da son derece empatiktir.

ISFP Anne

ISFP Anne

ISFP annenin oldukça sakin bir yapısı vardır. O, çocuklarını, hayatın karşılarına çıkardığı her deneyimi yaşamaları konusunda teşvik eden bir annedir. Ayrıca çocuklarına zihinnini ve kalbini açan harika bir dinleyicidir. ISFP anne çocuklarının bireyselliğini teşvik etmekten gurur duyar. Ayrıca çocuklarına tavsiye verirken de oldukça nazik ve teşvik edicidir.

ESTP Anne

ESTP Anne

ESTP anne, çocukları ile birlikte eğlenmeyi seven bir annedir. O, çocuklarına heyecan veren deneyimler yaşatmayı sever. Çocuklarına hayattan nasıl zevk alınacağını göstermeye çalışır. Ayrıca hayatın getirdiği rutinlerden pek haz almaz. Çocuklarına, hayatın karşılarına çıkaracağı ani sorunlarla nasıl başedebileceklerini öğretmeye çalışır.

ISTP Anne

ISTP Anne

ISTP anne, oldukça açık fikirli bir annedir. Çocuklarına olan sevgisini, onlara bağımsızlık vererek ve onları oldukları gibi kabul ederek gösterir. Ayrıca çocuklarına pratik yaşam becerileri kazandırmayı da çok sever. Bunun yanında çocuklarını kendi kendilerine yetme konusunda teşvik eder. Onlara, herhangi bir belirsiz arayışa girmeden hayatla baş edebilmeleri için gerekli olan tüm araçları önlerine sermeye çalışır.

ESFJ Anne

ESFJ Anne

ESFJ anne çocuklarına olan sevgisini, onlara şefkat, sıcaklık ve tutarlı bir özveri sunarak gösterir. Çocuklarını özellikle en çok ihtiyaç duydukları bebeklik yıllarında beslemekten keyif alır. Ayrıca o, çocuklarının büyümesini seyretmekten haz alan güleryüzlü ve iyi kalpli bir annedir. Ancak çocuklarına bol bol sarılmak ve onları çokça öpmek konusunda o kadar da istekli değildir.